Uzený losos se zakysanou smetanou podle Mirky aneb Lehčí už to nebude - 5 ingrediencí a 5 minut!

K slavnostním chvílím patří i dobré jídlo a mezi ně určitě patří chlazený, uzený losos Nekton. Stačí plátky jemného, růžového masa položit na talíř, k tomu nabídnout černý chleba nebo bagetku a je hotovo. Nabídka je více než široká. Klasický, marinovaný, divoký, případně můžete zvolit i Pstruha lososovitého, ale jsou chvíle, kdy byste chtěli nabídnout […]

Rychlé, teplé, výživné, jednoduché, dobré! Recepty na tuňáka či lososa z konzervy

Kuchyně, při které použijete konzervovaného lososa nebo tuňáka je mnohem bohatší, než jen časté "uvařit těstoviny a vyklepnout do nich konzervu." Přitom to není o moc složitější. Inspirujte se našimi oblíbenými recepty, které zvládne uvařit i Ondra z marketingu, takže to určitě dokážete i vy!:-) Cuketovo-tuňákové karbanátky Cuketa je častým dárkem "ze zahrádky" od našich […]

Fusilli con tuna di Paolo aka Pavkovo bleskové a lehké těstoviny s tuňákem

Každý z nás má oblíbený rychlo-recept na těstoviny nebo pomazánky s rybkami. Tento recept je od našeho kolegy Pavla. Pavel je hrdý plzeňák, takže po plzeňsku: „Pavkovo bleskové těstoviny s tuňákem“ Ingredience základní verze: Tuňák Nekton ve vlastní šťávě nebo v oleji (pokud chcete těstoviny spíše ochutit stačí 80 gramová konzerva, pokud chcete pořádnou porci, 185 gramová […]

Co je to ten Matjes a proč je u nás v obchodech všechno jen à la Matjes?

Matjes vs. Sleď: Co je to vlastně Matjes a jaký je rozdíl mezi pravými Matjesy a běžnými sleďovými výrobky á la Matjes v obchodech.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram