Benzopyren v uzených šprotech aneb kancelář pro uvádění zavádějících článků na pravou míru zasahuje. Díl 1: Něco hrozného se objevilo na internetu - co je to „clickbait“

Mnozí z vás se mohli v nedávno uveřejněném článku kdesi na internetu dočíst (reklamu jim dělat nechci), že v jedné šarži našich uzených šprotů se „našlo něco hrozného“. Dovedeme si představit vaše zklamání, když jste článek rozklikli a zjistili, že místo prstu dělnice nebo hodinek neopatrného potápěče se jednalo o jakýsi benzopyren. To něco hrozného tak dýcháme, ležíme […]

Vytvořte vlastní tapas a překvapte originálními kombinacemi

Čas setkávání, který nastává před Vánocemi nebo při letním grilování přináší i tradiční otázky. Koho pozvat, koho nepozvat, jak návštěvě taktně vysvětlit, ať nechá bernardýna doma, protože vaše kočka jeho přítomnost neuvítá... Naštěstí je tu i ta příjemná otázka: "Co jim nabídnout?" Ta totiž umožní, abyste svoji kreativitu popustili z uzdy a užili si v […]

Uzený losos se zakysanou smetanou podle Mirky aneb Lehčí už to nebude - 5 ingrediencí a 5 minut!

K slavnostním chvílím patří i dobré jídlo a mezi ně určitě patří chlazený, uzený losos Nekton. Stačí plátky jemného, růžového masa položit na talíř, k tomu nabídnout černý chleba nebo bagetku a je hotovo. Nabídka je více než široká. Klasický, marinovaný, divoký, případně můžete zvolit i Pstruha lososovitého, ale jsou chvíle, kdy byste chtěli nabídnout […]

Rychlé, teplé, výživné, jednoduché, dobré! Recepty na tuňáka či lososa z konzervy

Kuchyně, při které použijete konzervovaného lososa nebo tuňáka je mnohem bohatší, než jen časté "uvařit těstoviny a vyklepnout do nich konzervu." Přitom to není o moc složitější. Inspirujte se našimi oblíbenými recepty, které zvládne uvařit i Ondra z marketingu, takže to určitě dokážete i vy!:-) Cuketovo-tuňákové karbanátky Cuketa je častým dárkem "ze zahrádky" od našich […]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram