Drobné pozornosti plné zdraví aneb "Konečně něco k jídlu, čokolády máme plnou skříň a nevíme co s tím."

Každý už jsme to zažili. Chvíle nejistoty a přemýšlení, co dát jako pozornost, ať už při návštěvě známých, nebo jako poděkování doktorům, doktorkám, zdravotním sestřičkám nebo učitelkám a učitelům na konci roku. Většinu z nás napadne klasika – čokoláda, káva, alkohol, trvanlivý salám. Popravdě, když my přineseme jako malou pozornost naše konzervy, jsou sestřičky nadšené. Máme-li přímo citovat "Konečně něco k jídlu, my máme čokolády plnou skříň…"

Delikatesy Nekton
Darujte luxus

Učitelky a zdravotní sestřičky se tak snaží pravidelně uniknout lavině více či méně zdařilých cukrářských výrobků, doktoři a učitelé se topí v moři alkoholu, kde je navíc místo žraloků ohrožují salámy plné cholesterolu a babičky a maminky přemýšlí, jak nám naznačit, že by tolik sladkého jíst neměly.

Doktor v moři alkoholu
Netopme doktory v litrech alkoholu!

Přitom je zdravých variant plná řada, tak neváhejte a udělejte radost na duchu i na těle!

Když na dárek nápad chybí, zachrání vás mořské ryby

Mezi zdravé potraviny, které udělají radost patří mořské produkty. Nemusí jít ani o drahé delikatesy. Často bude největší přidaná hodnota praktičnost a vědomí, že obdarovaný může onen dárek sníst bez výčitek a s vědomím, že dělá něco pro své zdraví.

Zdravé konzervy Nekton
Darujte zdraví

Třeba pro nás běžný wellness salát s lososem nebo salát s tuňákem se pro pracovníky ve školství nebo zdravotnictví změní v neobyčejný. Bude na ně totiž věrně čekat v šuplíku jako zdravá svačina, aby je mohl zachránit před hladem, když se potřebují rychle a lehce najíst o přestávce/mezi vizitami.

Mušle v omáčce escabeche, tresčí játra nebo sardinky darované babičce, nejen, že potěší, až si na nich bude pochutnávat u oblíbené detektivky, ale na rozdíl třeba od čokolády jí také díky vysokému obsahu vápníku a vitamínu D budou chránit proti osteoporóze. Mušle dodají železo, tresčí játra Omega 3 mastné kyseliny.

Darujte něco praktického a pomozte zahnat hlad

Uzené šproty, které si dá pan doktor nebo dědeček večer u hokeje k pivu, jim poskytnou Omega 3 mastné kyseliny, které ochrání jejich srdce, až půjde jejich tým do prodloužení.

Naše konzervy se hodí i jako doplnění dárkových košů, jsou prakticky nerozbitné a díky širokému sortimentu můžete vždy darovat něco nového.

Tak to zkuste a uvidíte, že obdarování vaši snahu, udělat to tentokrát trochu jinak, ocení!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram